Gothia Towers systerhotell Upper House är ett 5-stjärnigt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. För fjärde gången rankades Upper House i januari 2018 som nummer 1 i Sverige på Tripadvisor.
Upper House är en del av Gothia Towers.


Upper House Spa är ett exklusivt spa som erbjuder allt från hamam, yoga, varma stenar, bastur och gym till lyxiga behandlingar. Och pooler förstås. Bland annat en utomhus. På nittonde våningen. Med glasgolv.

Är du en certifierad massageterapeut som söker nya utmaningar?

Är du serviceinriktad och har fingertoppskänsla för lyxiga spaupplevelser?

Älskar du att pyssla om människor och vara del av deras unika spavistelse?

En kollega i vårt glada och härliga team skall gå hem på föräldraledighet och därför söker vi en certifierad massageterapeut under ett år framöver. Här högt uppe över stadens brus kommer du som terapeut hos oss ingå i vårt team som tar hand om besökande gäster som bokat spa behandlingar och aktiviteter. Du kommer vara del av den dagliga driften där även försäljning är en del i arbetet.

Vi söker Dig som har ett brinnande intresse för möten mellan människor, stort engagemang och en ”can do” attityd.

Givetvis är du certifierad massageterapeut. Du är skicklig i ditt yrke samt arbetar bra i team. Du talar svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk ses som meriterande. Du är flexibel och tycker om att lära dej nya saker. Arbete med olika system kommer ingå samt produktförsäljning, så vi ser att du har erfarenhet och intresse av detta. Vi jobbar i ett högt tempo och har roligt på jobbet i ett av de häftigaste yrkena som finns!

Vill du bli en av oss på ett av Sveriges lyxigaste span? Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsten är ett vikariat på ett år. Sista ansökningsdag är 15 februari, men rekrytering sker löpande.

Sysselsättningsgrad är 80% och lön enligt överenskommelse.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/6
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-14

Wróć do ofert pracy