Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Gothia Towers systerhotell, Upper House, ligger högst upp i vårt mittersta torn. Här hittar du inte bara Göteborgs bästa utsikt utan även en av landets i särklass bästa restaurangupplevelser. Här har vi med värme och stort personligt engagemang levererat upplevelser av yppersta klass till gäster med mycket högt ställda förväntningar sedan starten 2013. Utmärkelserna har inte låtit vänta på sig. Årets Serviceupplevelse, Årets affärskrog, Årets Matsalsteam, Årets Framtidslöfte med flera, är bara några av de utmärkelser vårt duktiga team ligger bakom. 2016 fick vi vår första Michelinstjärna och vi blickar nu framåt i vår ambition att tillsammans skapa nya smaker, dofter, helheter och intryck. Läs gärna mer om oss på www.gothiatowers.com.


Beskrivning av rollen och arbetsplatsen
Som servitris/servitör på Upper House Dining guidar du varje kväll gäster genom en resa i sinnenas rike och din främsta uppgift är att skapa oförglömliga minnen hos varje gäst. Professionellt personligt i matsalen matchas med en lekfullhet i presentationen av rätterna. Vi skapar våra avsmakningsmenyer, dag-för-dag, beroende på säsong och råvaror. Västkustens fantastiska skafferi är i fokus och står för grunden i alla våra rätter.


Vem vi söker
Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö med förstklassiga råvaror och femstjärnig personlig service. Du är genuint intresserad av och kunnig om mat och dryck. Du har erfarenhet från servisyrket, tidigare erfarenhet från stjärnkrog är meriterande. Som person är du engagerande, prestigelös och ambitiös och du brinner för att hela tiden överträffa gästernas förväntningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en unik arbetsmiljö där du kan utveckla din kunskap inom mat och dryck tillsammans med kollegor. Vår verksamhet växer och vi behöver bli fler i vårt team. Därför söker vi nu fler medarbetare.

Upper House Dining ingår i Svenska Mässan koncernen där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor. Vi erbjuder en tjänst på 100% samt flera deltidtjänster med huvudsak arbetstid förlagd under helger.


Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Jansson, F&B Manager, johan.jansson@upperhouse.se.  

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsen har tagits bort.

Alla ansökningar för dessa tjänster skall sökas via företagets rekryteringportal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 30-50%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/126
Kontakt
  • Johan Jansson, 031 708 82 09
Publicerat 2017-12-13
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Wróć do ofert pracy