Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Inför sommaren 2019 söker vi Kidz Ambassadors till Gothia Towers Kidz-koncept!

Beskrivning av rollen

Som Kidz Ambassador ansvarar du för att barnen på hotellet får en oförglömlig semester med mycket nöje, skratt och kärlek. Du kommer vissa stunder vara iklädd rollen som vår maskot Egon i maskotkostym samt andra stunder ansvara för våra Kidz-aktiviteter. Uppdraget under aktiviteterna är att engagera barnen som är på plats samt hjälpa dem att genomföra de planerade aktiviteter vi har. Din stora uppgift här är att se till att barnen alltid trivs, har roligt och känner sig trygga i den grupp som samlas för en aktivitet.

För att skapa en roll som är baserad på fler arbetstimmar ingår du också som en del av arbetstiden i vårt underbara Housekeeping-team där du tillsammans med dina kollegor ser till att våra gäster får en fantastisk upplevelse i våra fina hotellrum. Denna del av arbetet är integrerad i ett planerat schema som passar pausen i Kidz aktiviteterna.

Du arbetar på ett rullande schema som förläggs måndag till söndag. Passen är varierande mellan 09.00 - 21.00. Upplärning sker inför arbetsstart.

Vem vi söker

Vi söker dig som har ett skinande intresse för barnaktiviteter. Du ska ha högt engagemang, vara en framåt och social person som är lösningsorienterad och ansvarsfull. Att arbeta i högt tempo med tydliga mål som ska uppnås dagligen är något du känner starkt för. Du kommer i tjänsten som Kidz Ambassador ta mycket eget ansvar både under barnaktiviteterna och housekeeping timmarna. Du ska behärska svenska och engelska bra. Tidigare erfarenhet från barnklubbar eller annan typ av säsongsarbete är mycket meriterande.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en rolig och utvecklande tjänst, där du träffar mycket glada och trevliga gäster och kollegor. Då du jobbar med barn kommer du får otroligt mycket kärlek tillbaka av alla våra mindre gäster. Tillsammans jobbar vi mycket med medarbetarens arbetsmiljö och har ett stort hållbarhetsfokus.

Som Kidz Ambassador arbetar du ca 80% under sommarperioden 28 juni – 14 augusti. Några extra dagars upplärning samt möjlighet till extra helgarbete sker i juni.

Sista ansökningsdag är 31 mars, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara frågor om tjänsten via telefon, men vi ser fram emot din ansökan!

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Marie Vestlund, Creative Events, Marie.vestlund@gothiatowers.com

Mattias Nybom, Guest Service Manager, Mattias.nybom@gothiatowers.com

Anställningsform Tijdelijk dienstverband korter dan 3 maanden
Anställningen avslutas 2019-08-18
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/14
Kontakt
  • Mattias Nybom, 031 708 81 82
Publicerat 2019-02-05
Sista ansökningsdag 2019-03-30

Terug naar vacatures