Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Vi söker nu medarbetare inför sommaren inom vår restaurangverksamhet Event & Catering till framförallt vår härliga hotellfrukost. För er med rätt kompetens och personlighet finns stora möjligheter att fortsätta med oss även under hösten.

Event och Catering är en bred organisation som ansvarar för hotellets frukost, caféer på mässor, konferensluncher- och middagar, stora och mindre banketter samt julbord och showrestaurangen The Theatre. Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. 

Vem vi söker
Vi söker dig som är utåtriktad, social, ansvarstagande och tycker om att ge förstklassig service. För att kunna möta gästers frågor och ge en hög service ser vi gärna att du uttrycker dig obehindrat i tal på svenska och/eller engelska. Har du tidigare erfarenhet inom servering och service är det meriterande, men inte ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
Vi söker dig som kan arbeta större delen av sommaren, från början/mitten av juni till slutet av augusti. Vi serverar frukost alla dagar i veckan under hela året. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga arbetskollegor i en inkluderande och trevlig miljö. Här finns jobb för de flesta med intresse för service.

Vill du fortsätta till hösten finns stora möjligheter till detta efter sommarperioden. Vi planerar redan nu hösten som har mycket spännande att erbjuda, så som Bokmässan med våra mysiga caféer eller luncher. När hösten/vinter närmar sig öppnar vi upp för Julbord och våra spektakulära banketter. Hos oss kommer du få stora möjligheter till variation och utveckling i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik.

Frågor om tjänsten Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på Event & Catering Staffing; E&C-staffingoffice@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan senast 31 mars, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Anställningsform Tijdelijk dienstverband
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommet
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/11
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-05

Terug naar vacatures