Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Vill du vara med och utveckla vår nya bar? Vi söker Shiftleader som vill bli en del av ett team med många härliga och engagerade medarbetare.  

Twentyfourseven är en bar på lobbyplan i hjärtat av Gothia Towers. Vi söker nu dig som vill jobba i ett gott team i vår nybyggda bar.

Beskrivning av rollen och arbetsplatsen
Om du är observant, trivs i ett högt tempo och har förmågan att kunna läsa av gästernas behov, kan du mycket väl vara den vi söker. För att lyckas i denna roll har du lätt för att kommunicera och samarbeta.

Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att utveckla vår bar och våra produkter. På Twentyfourseven är ingen dag den andra lik. Beroende på mässor och event är vårt klientel väldigt omväxlande och målet är att möta varje gäst och se just deras behov.

Som Shiftleader handlar ditt arbete om att leda och fördela. Du ska kunna hantera de situationer som dyker upp med ett lugn och ett tålamod och du ska inte vara rädd för att ta egna beslut. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att jobba i bar/restaurang och har kassavana. Som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team och trivs i en miljö med högt tempo. Som ledare är du prestigelös.

Twentyfourseven ingår i Svenska Mässan koncernen där det finns goda  utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd till kvällsarbete.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Restaurangchef Emelie Mattsson, emelie.mattsson@gothiatowers.com.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista publiceringsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Proeftijd
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Emelie Mattsson, 031-7088309
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Terug naar vacatures