Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Upper House, en del av Gothia Towers, är ett 5-stjärnigt, litet och modernt hotell i högsta internationella klass. Beläget mitt i Göteborg med en fantastisk utsikt över stan. Den internationella resesajten Trip advisor, har för tredje året i rad utsett Upper House till Sveriges bästa hotell med utmärkelsen Travellers Choice. Upper House har 53 hotellrum, med en egen lobby på 25:e våningen, en restaurang med en stjärna i guide Michelin samt ett spa som blev utnämnt till Sveriges bästa spaupplevelse 2018. Vi erbjuder en upplevelse för alla sinnen.


Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist på hotellet kommer du att ha mycket varierande arbetsuppgifter- allt från att möta våra gäster vid ankomst, boka och rekommendera aktiviteter till att servera en välkomstdrink. Du kommer även att ingå i ett team där det är självklart att vi hjälps åt över gränserna och hoppar in på andra avdelningar när så behövs. 

Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera femstjärnig service samt ansvara för att våra gäster har det bra från det att de checkar in till dess att de lämnar hotellet. Som receptionist på Upper House är du också en del av vår Concierge verksamhet. Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning samt merförsäljning. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard och koncept följs. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom Housekeeping och vår Bokningsavdelning.


Kvalifikationer och Personlighet

Vi söker dig som har stark utstrålning, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete ifrån femstjärniga hotell, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Service är en genuin egenskap hos dig och du vill vara med och bedriva ett ”värdskap i världsklass”. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet från vårt bokningssystem Opera är ett plus.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Yvi Dinh, Front Office Supervisor, yvi.dinh@upperhouse.se

Erik Montoya, Concierge/Front Office Manager, erik.montoya@upperhouse.se

Är du intresserad av en ny spännande utmaning? Tveka då inte inför att skicka oss din ansökan då rekrytering sker löpande. Vi erbjuder anställningar med varierande sysselsättningsgrad om allt från 50-80 % visstidsanställningar.

Anställningsform Job d'été / travail saisonnier
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-80%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/26
Publicerat 2019-02-07
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Retour aux postes vacants