Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien.
Ristoria är en del av Gothia Towers.

Följ med på vår resa! Nu har du möjlighet att arbeta som Hovmästare på Restaurang Ristoria.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete som Hovmästare består i att effektivt leda och fördela arbete och uppgifter inom ditt ansvarsområde. Att planera och genomföra arrangemang, ansvara för och säkerställa att arbetsuppgifter genomförs på ett professionellt sätt är en del av ditt arbete. Du är ansvarig på plats för den totala driften av Ristoria när Restaurangchef eller annan överordnad inte är på plats.

Till grund för allt ligger våra gemensamma värderingar – engagemang, samarbete och mod – och vår gemensamma vision att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Den helhetsupplevelsen skapar vi genom vår mångfald av restauranger, mässor, scener och ett konstgalleri. Och, inte minst, genom dig och ditt arbete här.

Vi erbjuder dig ett allsidigt och utvecklande arbete som skapar stora möjligheter till egen utveckling. Du blir anställd på Svenska Mässan Gothia Towers och kommer att tillhöra en stabil och solid organisation. Du rapporterar till Restaurangchef. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan. Tjänsten som Hovmästare är ett vikariat med omgående tillträde till 2019-06-30.

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet inom restaurang i liknande befattning. Det är meriterande om du har erfarenhet från större restaurangverksamhet. Förutom en restaurangutbildning och erfarenhet från ledande befattning, kan du även hantera kassa- och bokningssystem. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du behärskar svenska och engelska.

Vi söker dig som är:
- serviceinriktad, strukturerad och en god planerare
- lugn och metodisk i arbete under hög belastning
- ett föredöme för personal och en representativ person inför gäst/kund
- van att samverka med flera personer och staber i en stor organisation
- är van vid tidspressade situationer och känner dig bekväm och trivs i en ledande roll

Vidare brinner du för att ge förstklassig service och att överträffa gästens förväntningar. Hög kvalitet och försäljningsfokus är en naturlig del av din personlighet.

Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Javier Santaella; javier.santaella@gothiatowers.com. Intervjuer sker löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Anställningsform Contrat de durée déterminée 3 à 6 mois
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Retour aux postes vacants