Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien.
Ristoria är en del av Gothia Towers.

Vi söker nu Serveringspersonal till Restaurang Ristoria inför sommaren!

Vem vi söker
Vi söker dig som är utåtriktad, social, ansvarstagande och tycker om att ge förstklassig service. För att kunna möta gästers frågor och ge hög service ser vi gärna att du uttrycker dig obehindrat i tal på svenska och/eller engelska. Har du tidigare erfarenhet inom servering och service är det meriterande, men inte ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad vi erbjuder
Tjänsterna är framförallt extra vid behov under sommarperioden. Vi söker dig som kan arbeta större delen av sommaren, från början av juni till slutet av augusti. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö. Här finns jobb för de flesta med intresse för service. Vill du sedan arbeta kvar finns stora möjligheter till detta efter sommarperioden.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Javier Santaella Restaurangchef; javier.santaella@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan senast 31 mars, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

 

Anställningsform Määräaikainen lyhyempi kuin 3 kuukautta
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommet
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/29
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin