Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 3 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se.

Hos oss möts inte bara mässbesökare, hotell- och restauranggäster, turister och affärsresenärer utan också ett stort antal olika yrken. En praktikplats hos oss ger dig en möjlighet att lära känna vår mötesplats.

Vi tar emot öppna ansökningar löpande under året. När och hur många som kan göra praktik varierar från år till år och avgörs av respektive verksamhetsområde. Om vi har möjlighet att erbjuda dig praktikplats kommer du att bli kontaktad.

I din ansökan kommer du få välja vilket område du är intresserad av att göra praktik inom samt bifoga ett CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


Log in and send a speculative application

Return to job vacancies