West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist.
West Coast är en del av Gothia Towers.

Vi söker nu dig som vill jobba i ett gott gäng och vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med massor av glädje.

Beskrivning av rollen och arbetsplatsen
Om du är observant, trivs i ett högt tempo och har förmågan att kunna läsa av gästernas behov, kan du mycket väl vara den vi söker. För att lyckas i denna roll har du lätt för att kommunicera och samarbeta.

Vi har högsta ambition vad det gäller kvalitet, social kompetens och bemötande och arbetar ständigt för att utveckla vårt erbjudande och våra produkter. Varje medarbetare är viktig i utvecklingen och tillsammans skapar vi ett klimat som andas utveckling, positivitet, arbetsglädje och hysa största respekt för sina kollegor. Har du dessutom ett intresse för både mat och dryck kommer du att trivas bra i din roll.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av att jobba i restaurang och kassavana. Som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team och trivs i en miljö med högt tempo.

West Coast ingår i Svenska Mässan Gothia Towers där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage Manager Mattias Agnetoft Krondahl; mattias.krondahl@gothiatowers.com.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista publiceringsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/120
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-11-30

Tilbage til Ledige stillinger