Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Beskrivning av rollen

Vi har valt att gå vår egen väg och bort ifrån den traditionella frukostbuffén med hundratals artiklar att välja mellan. Vi har valt att fokusera på det bästa. 

Hos oss kan gästerna välja mellan några utsökt lagade rätter som beställs á la carte och en mindre buffé med säsongens råvaror i fokus.

Arbetsuppgifter

I denna roll som servitör/servitris ingår bordsservering, frukostförberedelser, framdukning och avplockning av buffé samt viss lättare städning. Du levererar den bästa servicen genom att visa ett genuint intresse för gästen. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad. I frukosten är du del av ett team där ett gott samarbete kollegor emellan men även mellan avdelningar förespråkas.

I arbetet ingår tidiga morgnar både vardagar och helger.


Kvalifikationer och Personlighet

Vi söker dig som är utåtriktad, initiativrik samt tar ansvar. Att du som söker har en genuin känsla för service och uppskattar att leverera upplevelser utöver det vanliga, ser vi som en självklarhet. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet ifrån frukostservering ses som meriterande.

Frågor om tjänsten

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:

Sofia Munkdahl, Breakfast Supervisor, Sofia.munkdahl@upperhouse.se

Erik Montoya, Concierge/Front Office Manager, Erik.montoya@upperhouse.se

Är du intresserad av en ny spännande utmaning? Tveka då inte inför att skicka oss din ansökan snarast då rekrytering sker löpande. Vi erbjuder anställningar med varierande sysselsättningsgrad om allt från 20-80 % visstidsanställningar.

Anställningsform Sommerjob/Sæsonansættelse
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/27
Kontakt
  • Erik Montoya, 031-7088276
Publicerat 2019-02-07
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Tilbage til Ledige stillinger