Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Nu finns möjligheten att arbeta som Hovmästare inom vår Bankettavdelning, Event & Catering

Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Vi arbetar med sällskap från 300 upp till 4 000 gäster. Allt händer här, och det händer snabbt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100%, med tillträde omgående. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar i veckan, dagtid såväl som kvällstid. Du blir en del i en stabil och välfungerande organisation. Inom Event och Catering ansvarar vi för en stor del av affärsområde Mat & Drycks totala omsättning. Event och Catering arbetar med allt från unika events och fester till storslagna banketter, konferensluncher och stora kongresser. Vår uppgift inom Event och Catering är att med hög service- och kompetensnivå leverera moderna kvalitativa produkter, tjänster och upplevelser, som ständigt överträffar våra kunder och gästers förväntningar på kreativ utveckling.

I din roll som Hovmästare kommer du leverera produkter med hög servicenivå samt leda och fördela arbete. I ditt arbete med att leda personal i drift visas ditt engagemang och planeringsförmåga och detta är en viktig hörnsten i vår organisation. Som Hovmästare i vår organisation har du även ett ansvar för att optimera merförsäljning samt inta en säljorienterad profil. Vi söker dig som har erfarenhet av service samt en bakgrund inom hotell & restaurang branschen. Som person har du ett högt engagemang, är flexibel och trivs med att samarbeta mellan våra olika ansvarsområden. För dig är det en självklarhet att vilja utvecklas och att skapa välfungerande team som trivs och levererar service på en hög nivå. Du talar och skriver obehindrat engelska och svenska.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Richard Berry, tel 031-7508971. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen har tagits bort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/211
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2019-03-17

Tilbage til Ledige stillinger