Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien.
Ristoria är en del av Gothia Towers.

Vi söker nu Kockar till Restaurang Ristoria inför sommaren!

Vem vi söker
Vi söker personer med intresse och passion för matlagning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som Kock i restaurang och någon form av restaurangutbildning. Som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team samt trivs i en miljö med högt tempo.

Vad vi erbjuder 
Vi söker dig som kan arbeta från mitten av juni till mitten av augusti. Tjänsterna är extra vid behov. För er med rätt kompetens och personlighet finns stora möjligheter till att fortsätta med oss även under hösten. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss.

Frågor om tjänsterna 
Vid frågor vänligen kontakta Kenneth Älmqvist Köksmästare; kenneth.almqvist@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan senast 31 mars, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag kürzer als 3 Monate
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommet
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/28
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Zurück zu Stellenangeboten