Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Inför sommaren 2019 söker vi nya kollegor till Front Office - Reception och Guest Service 

Inför sommarens högsäsong utökar vi vårt team med fler glada kollegor som vill vara hotellets ansikte utåt! Gillar du att ge personlig service och när inte någon arbetsdag blir den andra lik - då tror vi du passar hos oss! 

Kvalifikationer och Personlighet

Vi söker dig som har ett högt engagemang och som trivs med att jobba i team. Vi ser att du är driven, strukturerad och noggrann. Du gillar att ge service och är lyhörd för vad gästen vill ha. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet från receptionsarbete på hotell, men även andra delar av hotell- och servicebranschen är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska och ytterligare språk ses som meriterande. Har du arbetat med bokningssystemet Opera tidigare är det ett plus. Vi sätter stort värde på att intresse och engagemang finns och personlig lämplighet är avgörande.

Beskrivning av arbetsuppgifter

I rollen som receptionist är du den som möter gästen vid ankomst och ser till att gästen får ett trevligt bemötande, rätt information och service under sin vistelse hos oss. Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning, merförsäljning och administrativt arbete ex. fakturering. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom housekeeping och bokning. 

I Guest Service välkomnar du gästen redan vid entrén och är behjälplig med det mesta. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och kan bestå i allt ifrån parkeringsservice, till att boka bord på restaurang, boka biljetter till en föreställning, bagageservice och diverse turistinformation. Guest Service ansvarar också för att hålla lobby och receptionsområde i bästa skick och letar hela tiden efter tillfällen att överträffa gästens förväntningar! För att jobba i Guest Service så måste man ha haft körkort B i minst två år och känna sig bekväm med att köra andras bilar. 

Tjänsterna är visstidsanställningar över sommaren 2019 på 80-100% med start i maj-juni, med chans till förlängning för rätt personer. Välkommen med din ansökan senast 31 mars, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!  

Frågor om tjänsterna:

Frida Sjöblom, Front Office Manager, frida.sjoblom@gothiatowers.com 

Mattias Nybom, Guest Service Manager, mattias.nybom@gothiatowers.com

 

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag 3-6 Monate
Anställningen avslutas 2019-08-25
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/7
Kontakt
  • Mattias Nybom, 031 708 81 82
  • Frida Sjöblom, 031-7508828
Publicerat 2019-01-23
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Zurück zu Stellenangeboten