Gothia Towers systerhotell Upper House är ett 5-stjärnigt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. För fjärde gången rankades Upper House i januari 2018 som nummer 1 i Sverige på Tripadvisor.
Upper House är en del av Gothia Towers.


Upper House Spa är ett exklusivt spa som erbjuder allt från hamam, yoga, varma stenar, bastur och gym till lyxiga behandlingar. Och pooler förstås. Bland annat en utomhus. På nittonde våningen. Med glasgolv.

Är du en hudterapeut och eller massageterapeut som söker nya utmaningar?

Är du serviceinriktad och har fingertoppskänsla för lyxiga spa upplevelser?

Älskar du att pyssla om människor och vara del av deras unika spa vistelse?

Nu söker vi kvalificerade hud,- och massageterapeuter till vårat glada och härliga team på Upper House spa. Här högt uppe över stadens brus kommer du som terapeut hos oss ingå i vårt team som tar hand om besökande gäster som bokat spa behandlingar och aktiviteter. Du kommer vara del av den dagliga driften  där även försäljning är en del i arbetet.

Vi söker Dig som har ett brinnande intresse för möten mellan människor, stort engagemang och en ”can do” attityd.

Givetvis är du auktoriserad hudterapeut och/eller certifierad massageterapeut. Du är skicklig i ditt yrke samt arbetar bra i team. Du talar svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk ses som meriterande. Du är flexibel och tycker om att lära dej nya saker. Arbete med olika system kommer ingå samt produktförsäljning, så vi ser att du har erfarenhet och intresse av detta. Vi jobbar i ett högt tempo och har roligt på jobbet i ett av de häftigaste yrkena som finns!

Vill du bli en av oss på ett av Sveriges lyxigaste span? Varmt välkommen med din ansökan! Tjänsterna är tillsvidare med varierande arbetstider och arbete främst på eftermiddagar och helger. Sista ansökningsdag är 15 februari, men rekrytering sker löpande.

Sysselsättningsgrad och lön enligt överenskommelse.

 

Anställningsform Unbefristete Anstellung
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/5
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-15

Zurück zu Stellenangeboten