Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.

Vi söker nu Kockar till vår stora och härliga frukost inför sommaren!

Event och Catering är en bred organisation som ansvarar för hotellets frukost, caféer på mässor, konferensluncher- och middagar, stora och små banketter samt julbord och showrestaurangen The Theatre. Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Beskrivning av rollen
Som Kock till vår frukostservering deltar du i förberedelser och i produktionen av frukost till våra hotellgäster. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i restaurang och någon form av restaurangutbildning. Har du tidigare arbetat som frukostkock är detta meriterande. Som person är du lösningsorienterad, gillar att arbeta i team samt trivs i en miljö med högt tempo.

Vad vi erbjuder
Tjänsterna är extra vid behov, främst under sommarperioden. Vi serverar frukost alla dagar i veckan under hela året. Vi erbjuder varierande arbete, med stora gästflöden och härliga medarbetare i en inkluderande och trevlig miljö. För er med rätt kompetens och personlighet finns stora möjligheter till att fortsätta med oss även under hösten.

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare Malin Lindström 031-708 8540.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Anställningsform 临时职位(3-6个月)
Anställningen avslutas 2019-09-01
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad enligt ök
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/15
Publicerat 2019-02-05
Sista ansökningsdag 2019-03-31

返回职位空缺页面